dissabte, 18 de juny del 2011

ANTONIO GARCIA AL 7 IDEAL DE L'ASOBAL

Antonio García ha tornat a donar-nos una bona noticia dins l’àmbit de l’handbol. Resulta que el jove esportista llagostenc ha estat triat millor lateral esquerra de la Lliga Asobal 2010-11 i ha estat inclòs  en el 7 ideal de la competició. És la primera vegada que un jugador del Fraikin BM. Granollers es troba en el 7 Ideal AEGON de la Llia ASOBAL i aquesta vegada el club vallesà també té tècnic i altre jugador entre els millors de la temporada.
Danjel Saric, Juanín García, Julen Aguinagalde, Luc Abalo, Laszlo Nagy i Raúl Entrerríos han estat la resta de triats del 7 Ideal AEGON de la temporada 2010-2011. El jugador més votat com defensor ha estat Didier Dinart del Renovalia Ciudad Real, el Millor Debutant Aidenas Malasinskas del Fraikin BM. Granollers i el Millor Entrenador ha estat Manolo Cadenas també del Fraikin BM. Granollers. La votació ha estat efectuada per les directives i equips tècnics dels 16 equips que formen ASOBAL.
El lliurament de guardons al 7 Ideal, Millor Defensor, Millor Debutant i Millor Entrenador de la temporada 2010-2011 es farà a la Gala de Presentació de la propera temporada. Felicitats Antonio, t’ho mereixes per la gran temporada feta i pel treball de molts anys!!!!

divendres, 10 de juny del 2011

REUNIÓ DE PARES

Benvolguts pares i mares:

Us volem agrair la vostra presència a la reunió informativa que el passat dimecres 15 de juny, a partir de les 19:30 hores, varem fer al Casino de Granollers. A tots aquells que no vareu poder venir, no us preocupeu perquè us enviem per correu electrònic un resum de tot el que es va parlar a la reunió juntament amb les autoritzacions de btt i canoa.

Si teniu qualsevol dubte o voleu algun aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Com sempre, aprofitem l'ocasió per saludar-vos ben cordialment i agrair-vos la confiança que heu dipositat en nosaltres. Atentament,

Antonio Garcia Robledo i el seu equip de col·laboradors