dimecres, 26 de desembre del 2012

FELICITACIÓ DE NADAL


Encara que amb una miqueta de retard us fem arribar les nostres particulars felicitacions de Nadal per a tots vosaltres. Esperem que us agradin.

També us volem comunicar que ja estem treballant en la preparació del Campus de l’edició del 2013 i ben aviat tindreu notícies nostres. Bon Nadal i un petó i una abraçada molt forta per a tots i totes de part de l’Antonio i el seu equip d’amics col·laboradors.

ANTONIO JUGARÀ EL MUNDIAL D'ESPANYA AMB LA SEVA SELECCIÓ


Antonio García Robledo, el jugador llagostenc de PSG Handball, ha estat triat entre els 17 jugadors que conformen la llista de Valero Rivera per tal de preparar el proper Mundial d’Handbol que es celebrarà al nostre país de l’11 al 27 de gener. L’Antonio es concentrarà avui mateix amb els seus companys a Barcelona per fer la primera tongada d’entrenaments fins al dia 30. Desprès d’un parell de dies de descans, els internacionals d’Espanya es tornaran a concentrar, aquesta vegada a Madrid, per tal de preparar el Torneig Memorial Domingo Bárcenas dels dies 4, 5 i 6 de gener i el debut al Mundial del dia 11 enfront Algèria.

Esperem que aquesta vegada les lesions respectin a l’Antonio i puguem gaudir del seu joc en aquest Mundial on Espanya és una de les gran favorites i l’Antonio un dels jugadors revelació del Campionat. Felicitats Antonio i molta, moltíssima sort en aquesta convocatòria!!