dimarts, 24 de desembre del 2013

PRIMER HANDBALL DAY DE LA LLAGOSTA



De magnífic es pot qualificar el primer Handball Day organitzat per l’Antonio García Robledo i el seu grup de monitors del Campus a La Llagosta aquest passat 23 de desembre. En aquesta trobada han participat més de 120 jugadors i jugadores d’handbol, molts d’ells assistents habituals del campus d’estiu, pertanyents a una gran varietat de clubs de Catalunya com Voramar, Granollers, La Garriga, La Llagosta, La Roca, Vic, ... i, fins i tot, de Vila-Real (Castelló).
Tots els assistents han pogut entrenar sota les ordres de l’Antonio i rebre els seus consells i han alternat aquesta activitat amb jocs de lleure, partits de minihandbol en gespa, partits d’handbol 11 i altres activitats. Tothom ha rebut una samarreta commemorativa de l’activitat i tres han estat els afortunats que s’han emportat les dues samarretes de PSG Handball de l’Antonio i la pilota oficial de la EHF Champions League signada per tot el planter de l’equip parisenc.

Desprès de la tradicional foto de família, tant nens i nenes com els seus pares, han marxat cap a  casa satisfets i contents per l’experiència viscuda i qualificant-la com de molt positiva. A tots els que una vegada més ens heu fet confiança, moltes gràcies i us desitgem, de tot cor, BONES FESTES DE NADAL!!!

dijous, 12 de desembre del 2013

ANTONIO ANIRÀ A L'EUROPEU DE DINAMARCA

Antonio García Robledo, el jugador llagostenc de PSG Handball, ha estat triat entre els 18 jugadors que conformen la llista de Manolo Cadenas per tal de preparar el proper Campionat d’Europa d’Handbol que es celebrarà al Dinamarca al proper mes de gener. L’Antonio es concentrarà el dia 26 de desembre amb els seus companys a Santander per fer la primera tongada d’entrenaments fins al dia 30. Desprès d’un parell de dies de descans, els Campions del Món es tornaran a concentrar, aquesta vegada a Córdoba, per tal de preparar el Torneig Memorial Domingo Bárcenas dels dies 3, 4 i 5 de gener i el debut a l’europeu. Felicitats Antonio i molta, moltíssima sort en aquesta nova convocatòria!!

I HANDBALL DAY CAMPUS ANTONIO GARCÍA

http://www.antoniogarcia9.com/imatges/imatges_clients/antoniogarcia9/logo_antoniogarcia9.png
23 DESEMBRE
HANDBALL DAY
ANTONIO GARCÍA 9

El proper dilluns 23 de desembre, l’Antonio García Robledo i la resta de monitors del Campus, hem decidit fer una activitat de retrobada destinada a tots els nois i noies que van participar en l’edició del 2013, encara que la inscripció també restarà oberta a altres practicants d’handbol fins a completar un màxim de 120 persones.
Aquesta activitat, que hem batejat amb el nom de I Handball Day, la farem a La Llagosta, al poliesportiu que porta el nom de l’Antonio, en horari de matí i tarda. Tots els assistents hauran de ser presents a les instal·lacions llagostenques a les 9:30 del matí i està previst finalitzar la mateixa cap a les 18:00 hores.
Dividirem a tots els esportistes inscrits en 4 grups segons la seva categoria (benjamí, aleví, infantil i cadet) i els hi farem entrenaments, partits d’handbol 11 en herba i activitats de lleure, tot sota la directa supervisió de l’Antonio. En finalitzar la jornada farem el sorteig de dues samarretes del PSG Handball i d’una pilota de la EHF Champions League signada per tots els jugadors del PSG.
El preu d’inscripció és de 15 euros per esportista i està inclòs el dinar, que el farem en el restaurant “VostraVite” de la nostra localitat, i els petits obsequis que els donarem per tal què s’emportin un record d’aquesta jornada. També hi ha la possibilitat de què tots aquells pares i mares que vulgueu quedar-vos a dinar, ho pugueu fer en el mateix restaurant on dinaran els/les vostres fills/es al preu de 9 euros per persona, menjant el menú del dia. La reserva i pagament del dinar de pares, la podreu fer el mateix dia a primera hora del matí quan vingueu a deixar als/les vostres nens/nenes.
Per inscriure’s i fer el pagament només heu d’omplir el formulari que trobareu al següent link:
Els tres primers dies d’aquesta setmana (de dilluns a dimecres) han estat reservats per a la inscripció única i exclusiva dels alumnes de l’edició del 2013 del Campus i, a partir d’avui dijous i fins al divendres 20 de desembre, les inscripcions resten obertes a tothom que vulgui participar d’aquesta activitat.
Tant mateix aprofitarem l’avinentesa per anticipar-vos informació de l’edició del 2014 del nostre campus i oferir-vos descomptes en fer la inscripció al mateix.

Desitjant-vos a tots i totes unes bones festes de Nadal, aprofitem l’ocasió per animar-vos a participar al I Handball Day del Campus Antonio García. US HI ESPEREM. NO US HO PODEU PERDRE!!!