dimarts, 24 de desembre del 2013

PRIMER HANDBALL DAY DE LA LLAGOSTA



De magnífic es pot qualificar el primer Handball Day organitzat per l’Antonio García Robledo i el seu grup de monitors del Campus a La Llagosta aquest passat 23 de desembre. En aquesta trobada han participat més de 120 jugadors i jugadores d’handbol, molts d’ells assistents habituals del campus d’estiu, pertanyents a una gran varietat de clubs de Catalunya com Voramar, Granollers, La Garriga, La Llagosta, La Roca, Vic, ... i, fins i tot, de Vila-Real (Castelló).
Tots els assistents han pogut entrenar sota les ordres de l’Antonio i rebre els seus consells i han alternat aquesta activitat amb jocs de lleure, partits de minihandbol en gespa, partits d’handbol 11 i altres activitats. Tothom ha rebut una samarreta commemorativa de l’activitat i tres han estat els afortunats que s’han emportat les dues samarretes de PSG Handball de l’Antonio i la pilota oficial de la EHF Champions League signada per tot el planter de l’equip parisenc.

Desprès de la tradicional foto de família, tant nens i nenes com els seus pares, han marxat cap a  casa satisfets i contents per l’experiència viscuda i qualificant-la com de molt positiva. A tots els que una vegada més ens heu fet confiança, moltes gràcies i us desitgem, de tot cor, BONES FESTES DE NADAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada