dijous, 12 de desembre del 2013

I HANDBALL DAY CAMPUS ANTONIO GARCÍA

http://www.antoniogarcia9.com/imatges/imatges_clients/antoniogarcia9/logo_antoniogarcia9.png
23 DESEMBRE
HANDBALL DAY
ANTONIO GARCÍA 9

El proper dilluns 23 de desembre, l’Antonio García Robledo i la resta de monitors del Campus, hem decidit fer una activitat de retrobada destinada a tots els nois i noies que van participar en l’edició del 2013, encara que la inscripció també restarà oberta a altres practicants d’handbol fins a completar un màxim de 120 persones.
Aquesta activitat, que hem batejat amb el nom de I Handball Day, la farem a La Llagosta, al poliesportiu que porta el nom de l’Antonio, en horari de matí i tarda. Tots els assistents hauran de ser presents a les instal·lacions llagostenques a les 9:30 del matí i està previst finalitzar la mateixa cap a les 18:00 hores.
Dividirem a tots els esportistes inscrits en 4 grups segons la seva categoria (benjamí, aleví, infantil i cadet) i els hi farem entrenaments, partits d’handbol 11 en herba i activitats de lleure, tot sota la directa supervisió de l’Antonio. En finalitzar la jornada farem el sorteig de dues samarretes del PSG Handball i d’una pilota de la EHF Champions League signada per tots els jugadors del PSG.
El preu d’inscripció és de 15 euros per esportista i està inclòs el dinar, que el farem en el restaurant “VostraVite” de la nostra localitat, i els petits obsequis que els donarem per tal què s’emportin un record d’aquesta jornada. També hi ha la possibilitat de què tots aquells pares i mares que vulgueu quedar-vos a dinar, ho pugueu fer en el mateix restaurant on dinaran els/les vostres fills/es al preu de 9 euros per persona, menjant el menú del dia. La reserva i pagament del dinar de pares, la podreu fer el mateix dia a primera hora del matí quan vingueu a deixar als/les vostres nens/nenes.
Per inscriure’s i fer el pagament només heu d’omplir el formulari que trobareu al següent link:
Els tres primers dies d’aquesta setmana (de dilluns a dimecres) han estat reservats per a la inscripció única i exclusiva dels alumnes de l’edició del 2013 del Campus i, a partir d’avui dijous i fins al divendres 20 de desembre, les inscripcions resten obertes a tothom que vulgui participar d’aquesta activitat.
Tant mateix aprofitarem l’avinentesa per anticipar-vos informació de l’edició del 2014 del nostre campus i oferir-vos descomptes en fer la inscripció al mateix.

Desitjant-vos a tots i totes unes bones festes de Nadal, aprofitem l’ocasió per animar-vos a participar al I Handball Day del Campus Antonio García. US HI ESPEREM. NO US HO PODEU PERDRE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada