dimarts, 12 de juliol del 2011

11-07-2011 NIT AMB MOLTA ACTIVITAT I PINTURA

Hola pares, ens ho estem passant molt bé. Ahir nit 11 de juliol vam fer dos jocs xulíssims. El primer joc es tractava de fer tres grups: un grup de víbores, un altre de guineus i l'últim de gallines. Les guineus havien de pillar a les gallines, les gallines a les víbores i les víbores a les guineus. El grup que guanyava era el que atrapava més persones de l'altre grup en un límit de temps. El nen que atrapava a un contrincant que portava una marca diferent a la teva, el portava a la seva base i els nens que estaven atrapats es podien salvar si un dels seus companys l'hi tocava la mà.

El segon joc tractava de dos equips que s'havien de treure una bandera que estava dintre de la base contrincant i portar-la a la seva base sense que el toqués cap rival. Si abans d'arribar a la teva base et tocaven, havies de deixar la bandera al terra i tornar a la teva base per tornar a començar.






Ens ho vam passar molt i molt bé. Signat: Aleix Solà i Gerard Diéguez.

2 comentaris:

  1. Bon dia Gallines, Víbores i Guineus, com disfruteo, he!!!!!!!, doncs d'aixo es tracta...Aleix, ja tens la samarreta amb el nom que volies, no? A.Garcia.
    Aquesta nit a Granollers hem tingut una hora ke ha sigut fantasmal, una de trons, llamps, calamarsada i pluja... i aquest mati sol... res espero que la vostra aixi sigut tranquila... a disfruta del dia d'avui

    ResponElimina
  2. bon dia a tots/totes!
    No sabeu l'enveja que feu!! M'ha agradat molt les cròniques fetes pels nanos i veure-us a les fotos, tot i que és una mica "buscant a wallie" .
    Imagino que ningú s'anyora oi?
    no sé si llegiu els comentaris als nens alguna hora o altre, pero per si de cas...
    Núria, menja tot el que et posin al plat.
    De moment, res més a dir.
    esperarem a veure que ens expliqueu demà.
    Bona setmana!

    ResponElimina