dilluns, 11 de juliol del 2011

11-07-2011 TARDA. DIA DUR D'ENTRENAMENTS PERÒ AMB MOLT BON ROLLO

Bona tarda-nit a tothom!!!

Avui ha estat un dia una miqueta durillo ja que ens ha tocat entrenar al matí i a la tarda. Mentre uns entrenaven, els altres han fet jocs de xarxa i jocs d’aigua i ens ho hem passat d’allò més bé.
Ens hem dividit en quatre grups per edats i nivells i hem fet entrenaments destinats a la millora d’aspectes de la tàctica individual i els mitjans bàsics tant d’atac com de defensa. La veritat és què els grups estan força bé, els nivells són prou semblants i la qualitat dels entrenaments està sent molt bona.

A les estones de temps lliure aprofitem molt el futbolí i les taules de tennis taula, encara que som una miqueta desendreçats i ens fa mandra recollir les coses i deixar-les tal i com les hem trobat. Però cada vegada ho fem millor i ja estem aprenent a fer-ho.
D’aquí a una estona ens hem d’anar a sopar i desprès a fer l’activitat de nit, però això ja és una altra història que us explicarem demà al matí. Ara us deixem que hem d’anar a parar taula i preparar-nos per omplir la panxa, que desprès de tota l’activitat del dia hem de carregar piles per poder continuar amb el ritme del dia a dia.

Per cert, tothom estem bé i tret d’algun petit ensurt entrenant, estem sencers. Un petó a tothom i fins demà. Bona nit!!!!

1 comentari:

  1. Bones!!!!! m'agraderia que possesi-ho més fotos. I que els nens/es fessin els comentaris del día, sería guai!!!!!!.
    amistat, companyerisme, tolerancia, esport, diversió i sobretot handbol...

    A.G.G.

    ResponElimina