dimarts, 19 de juliol del 2011

16 i 17-06-2011 DARRERA CRÒNICA PLENA D'EMOCIONS

Hola a tothom!!!

Encara que ja fa un parell de dies que el campus s’ha acabat i segur que tothom ja ha explicat a pares, mares, familiars, amics, ... els magnífics dies que han passat a Vilanova de Sau, els monitors volem fer la crònica corresponent als dos darrers dies.

El dissabte al matí va ser un dia força normal de piscina i relax desprès de la intensitat de la nit de terror del dia anterior, però la tarda i la nit de dissabte van ser força mogudes. A la tarda es van alternar els entrenaments amb l’activitat de làser tag que va encantar als nois del Campus.
Desprès de sopar les emocions van continuar sent força interessants. Primer es va fer un bingo especial on tots els nens i nenes van rebre obsequis i on els premis estrella van ser les samarretes de la selecció espanyola signades pels jugadors, la samarreta del Kiel de Momir Ilic, la samarreta del Savehof de Michael Apelgreen, la samarreta del Itxako de Macarena Aguilar i les samarretes d’Antonio García.

La nit va continuar amb una impressionant discoteca mòbil que va fer les delícies dels més marxosos i que va fer ballar a tope a petits, grans i monitors. Desprès, molts dels presents van continuar la seva festa particular a les habitacions fins a altes hores de la matinada...
El diumenge, darrer dia del campus, ens va costar força aixecar-nos del llit per esmorzar i fer maletes ja què havien dormit molt poc, però ho vam fer envoltats de dos sentiments: l’alegria de retrobar-nos de nou amb la família i la tristesa de deixar als amics i companys del campus amb els que acabàvem de passar set dies increïbles.

Els pares van arribar a partir de les 10 i els vam oferir tot un seguit de partidets d’exhibició, primer entre nosaltres i desprès contra els monitors. Una vegada acabada aquesta activitat ens vam dirigir cap a la casa per tal de carregar maletes als cotxes i fer un dinar conjunt del qual tothom va quedar força content. Desprès va arribar l’hora dels comiats entre somriures, llàgrimes, petons i abraçades.

Aquí acaben les cròniques d’aquesta primera edició del Campus Antonio García. A tots els que heu vingut mil gràcies per fer-nos confiança i us esperem l’any que be. Bon estiu i bones vacances!!!!
P.D. Este Campus como mola, se merece una hola. Otra. Un tsunami!!!!

1 comentari: