dijous, 14 de juliol del 2011

13-07-2011 ARRIVA EL FAIRY AL CAMPUS

Estimats pares i mares:




Avui,  les alumnes més grans del campus, la Rosa i la Maria, us explicarem la crònica d’avui. La nit va començar veient una pel·lícula i va acabar amb un immens xàfec amb llamps, trons i molt de vent. Per aquest motiu molta gent s’ha llevat passada la mitjanit.

A les 8, com sempre, ens han despertat els monitors i hem baixat a esmorzar desprès que els nostres companys paressin taula. Més tard ens hem fet les fotos de grup amb l ’equipació oficial del Campus i una altra individualment amb l’Antonio Garcia.

Desprès dos grups hem anat a entrenar i els altres s’han quedat fent jocs de temps lliure i posteriorment hem canviat. A l’hora de dinar es pot dir que ha estat un dels millors dies perquè no hi havia verdura i tot estava molt bo.

Tot seguit hem assajat el lip dub. A les 4 els porters han anat a fer el seu entrenament específic i a les 4:30 la resta hem baixat a fer l’entrenament de la tarda. Hem berenat pa amb Nocilla (un berenar per llepar-se els dits).

Per acabar de passar la tarda hem anat a la piscina i hem fet el joc del fairy, que consisteix en llançar-se relliscant per uns lona ensabonada amb sabó i aigua.

Ara mateix estem escrivint aquesta crònica mentre els nostres companys es dutxen i es preparen per anar a sopar. I esperem que el dia d’avui acabi amb una gran activitat de nit.

Atentament,

Rosa Puigdomènech i Maria Vinagre

3 comentaris:

  1. Bon dia, que divertit sembla això del joc del Fairy, però no se si aquesta loneta l'hi falta una mica més de sabò i aigua, no?je,je,je,je.
    Avui a Granollers plou...
    Espero que tingueo un dia fantástic....
    Un MUAKKKKK x Sònia i Aleix

    A.G.G.

    ResponElimina
  2. Pel que sembla aquesta gent no s'avorreix, però el que és descansar... Necessitaràn unes bones vacances quan tornin.
    Fins diumenge
    Dani, un petó ben fort dels papas i del "Beil"

    ResponElimina
  3. Dessitjo que us ho estigueu passan genial, tant els monitors com els nens, a disfrutar-ho com déu mana!

    Com alguns sabeu m'hagues agradat molt disfrutar d'aquest campus ja que antonio eres el rei del mambo! jajajaja

    cuideu moltbe de les monitores que s'ho mereixen i del meu germa estimat que tant trobo a faltar, monitores doneu-li un peto molt gran ;) ;) XD

    un peto des de cardedeu!

    ResponElimina