dissabte, 16 de juliol del 2011

15-07-11 TARDA. APAREIX L'INFLABLE AL CAMPUS

Molt bona nit pares i mares!!!


Avui tornem ha fer la crònica diària els monitors perquè tenim als nens i nenes del campus una miqueta cansats i no tenen ni forces per escriure. La veritat és que amb el munt d’activitats que estan fent, amb els entrenaments i amb la marxa que tenen a les nits, les hores de descans han estat poques i la benzina per tirar es va acabant.
Ahir a la nit va haver varietat d’activitats: cinema, jocs de taula, tennis taula o futbolí o, simplement, xerrar amb els companys i companyes o els monitors sobre temes diversos. Però ens va costar anar a dormir malgrat que el trekking ens havia deixat força tocats i la gresca va estar present a la casa fins a les 2 de la matinada, sobretot amb els més grans.
Aquest matí la gran majoria ha aparegut amb pintades per tot els cos i, fins i tot, alguns lligats als llits. I és que tenim uns follets de bosc una miqueta entremaliats aquí a Vilanova de Sau que, de tant en tant, venen a fer-nos una visita nocturna.


El dia ha transcorregut amb normalitat (entrenaments, piscina, assaig del lip dub, jocs de sala, ...) però a mitja tarda ha aparegut un element sorpresa al campus: el castell inflable. I la veritat es què ha causat autèntic furor entre grans, petits i monitors perquè tothom ha tingut la temptació d’entrar i fer quatre salts i quatre tombarelles. Ens ho hem passat molt bé fent l’animal.
La nit continuarà amb una petita sortida nocturna, un sopar de pícnic amb refresc inclòs al mig de la natura i unes activitats nocturnes espectaculars que posaran els cabells de punta a més d’un. Però això ja us ho explicarem demà...
Bona nit pares i mares, l’antic sanatori mental de Vilanova de Sau reneix de les seves cendres. Ja, ja, ja, ja, ja, ....!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada