divendres, 15 de juliol del 2011

13-07-2011 NIT. LA PINTURA TORNA A APARÈIXER ALS JOCS DE NIT

Estimats pares i mares:


Ahir a la nit vam jugar a polis i cacos i, com plovia, ens vam haver de posar el xubasquero. Els polis eren els monitors i els cacos nosaltres, els nens. El joc consisteix en què els cacos han d’amagar-se pels voltants de la casa com, per exemple, el camp de futbol, els bosc, els camins, ... i els polis els havien d’atrapar.


Vam jugar dues partides. A la primera teníem tres vides i cada vegada que un poli ens pillava ens pintava una ratlla a la cara amb pintura i això significava que teníem una vida menys. Quan t’havien pintat tres ratlles t’eliminaven. A la segona partida només teníem una vida i ens marcaven amb una creu al front.


Als entrenaments ens ho passem molt bé amb els nostres entrenadors que són: Emma i Robert (benjamí), Nacho i Sandra (aleví), Rama (infantil) i Xavi (cadet). A més, l’Antonio Garcia i el David Resina supervisen tots els entrenaments i ajuden i aconsellen a tots els jugadors.
Ens ho estem passant molt bé pares i mares i esperem explicar-vos moltes més coses quan ens tornem a veure!!!


Signat,
Joan Navarro i Carla Canalejas

2 comentaris:

  1. A TOPE!!!disfruteu molt k keda poc

    ResponElimina
  2. Bon dia, quina alegría avui, quants comentaris i quantes fotos... llàstima que això s'acaba oi nens? disfruteo a tope dels últims dies.

    A.G.G.

    ResponElimina