dimecres, 11 de juliol del 2012

AVUI HA ESTAT UN DELS DIES ESTRELLA DEL CAMPUS


Bon dia, bona nit, bona ... ja no sabem ni quina hora és ni en quin dia vivim!!!


Avui el dia ha estat ple d’activitats molt variades. Al matí entrenaments i jocs on la intensitat i les ganes han estat molt millors que les del dia d’ahir. Desprès de dinar i descansar una estona fent temps lliure, ens ha tocat fer el trekking que ens ha dut fins a un dels punts més alts de la comarca i que permet tenir una panoràmica de la Vall de Sau i el Collsacabra impressionants.

Petits i grans hem fet la mateixa sortida i hem arribat tots al punt de destí comportant-nos com uns autèntics valents, fins i tot els més petits del Campus que han aguantat com uns autèntics campions. Han estat més de tres hores de marxa que no han esgotat les piles de gairebé ningú.
I és que, desprès de fer algunes de les fotografies oficials del Campus que, per cert, han quedat xulíssimes i celebrar l'aniversari d'en Marc Vega i la Júlia Gavañach, ens ha tocat una sessió de cinema relaxada acompanyada de les crispetes corresponents. 123 minuts de pel·lícula (alguns han aguantat fins al final i uns altres han aprofitat una pausa per anar a dormir i descansar) han posat el punt i final a un dia dur, esgotador però molt profitós.


Ara toca descansar, carregar piles i preparar-nos per al deia de demà en què el programa d’activitats estarà carregat d’entrenaments (sessions de matí i tarda) i jocs a la piscina. Fins demà i bona nit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada