divendres, 13 de juliol del 2012

CUIDAAAAAAAO!!! QUE SA MATAO PACO


Ja tornem a estar de nou aquí. ¿Cómo están ustedeeeeeeeeeeeeees?



Aquest matí al Campus ha tornat una de les activitats estrella: el FAIRY. Per a aquells que no la coneixeu, consisteix en posar un plàstic al terra en un lloc que faci pendent, tirar-hi sabó de rentaplats i aigua i deixar-se caure relliscant amb qualsevol part del cos. Resultat: una activitat molt divertida que agrada moltíssim a tothom i on tots els nenes, nenes i monitors/es han gaudit una barbaritat.


A la tarda el temps de lleure a la zona de tennis taula o a la piscina s’ha allargat una miqueta més fins a l’hora de berenar perquè desprès tothom a anat a fer una cursa d’orientació per tot el poble de Vilanova de Sau. Repartits en equips heterogenis, s’havia de trobar diferents sobres repartits per tota la població seguint un mapa i unes pistes per tal de reunir les peces d’un puzle i poder-ho muntar. L’equip que ha fet la cursa en menys temps possible i ha aconseguit muntar el puzle ha estat l’equip guanyador, emportant-se com a premi un bon grapat de xuxes.

El dia ha finalitzat amb un altre joc de nit on, repartits en tres equips, s’havia de robar la bandera dels equips contraris i protegir la pròpia. Lluites, corredisses, amagatalls perfectes, ... han estat la tònica de gairebé dues hores de joc. Com sempre molt bon ambient, molt bona comunió entre grans i petits i entre jugadors de diferents clubs o poblacions i molta, moltíssima diversió.


Per mala sort avui hem tingut el primer ensurt seriós del Campus, ja què en Guillem, un dels jugadors del grup de cadets, ha tingut la mala sort d’entrebancar-se a la piscina, donar-se un cop a un dels dits del peu i fer-se una petita fractura que no l’impedeix continuar amb nosaltres però que no el deixa entrenar. Per a tranquil·litat de tothom està força bé i animat i continua passant-s’ho de conya amb els seus amics i companys.
Demà no hi haurà entrenaments perquè tenim sortida fins a l’embassament de Sau per practicar les modalitats de btt i caiac, que esperem que siguin igual o més divertides que les de l’edició anterior. Demà us ho explicarem. A reveure i bona nit!!!!!

3 comentaris:

  1. Que divertit... !!
    Llàstima de l'ensurt. Per cert quin Guillem s'ha fet la petita fractura al dit del peu?? Que de Guillems al Cadet hi ha 2 jeje :-)
    Mare d'un Guillem.
    Carme.

    ResponElimina
  2. Tema aclarit!!
    Que passeu un bon divendres.
    Carme.

    ResponElimina
  3. I que be que us ho passeu!!!esperem venir el diumenge per passar el dia amb tots vosaltre. A fisfrutar molt!!!

    ResponElimina