diumenge, 15 de juliol del 2012

DARRERA NIT AL CAMPUS


Molt bona nit!!!!!!!!!


Avui la crònica va una miqueta tard però, tot just hem acabat la discoteca i no ens hem pogut ficar a treballar davant l’ordinador fins ara. El dia ha començat amb ressaca; ens hem aixecat més tarda, hem tingut mandra d’anar a entrenar i hem dedicat el matí a jugar amb el castell inflable i tenir temps lliure.


Desprès d’un gran dinar, han començat les emocions fortes. Mentre uns feien el darrer entrenament del campus, els altres jugaven al làser-tag i s’ho passaven molt bé. Abans de sopar hem començat a preparar les maletes i posteriorment, han continuat les sorpreses. Primer l’arribada d’en Robert que, directament des de Madrid, ha vingut al campus a acabar de passar el cap de setmana amb nosaltres.


Posteriorment, desprès de la pertinent lectura de la bústia, hem fet el sorteig de material esportiu i samarretes, on tots els nens i nenes del campus han aconseguit algun regal. Tothom ha quedat satisfet, sobretot els que han estat agraciats amb samarretes de jugadors tant importants com Karabatic, Cutura, Borges, Mikkel Hansen, Ruesga, Malasinskas, ... i Antonio García.


La nit ha acabat amb la discoteca, on tothom ha passat una molt bona estona ballant i saltant al ritme de les cançons més actuals. Les piles no s’han esgotat perquè tothom ha carregat piles amb refrecs, bocates de Nutella i xuxes.
Hores d’ara, tothom ja ha pujat a les seves habitacions però això no vol dir que estiguin dormint perquè tenen ganes de continuar xerrant i apurar les darreres hores per explicar-se moltíssimes coses.


Nosaltres anem a continuar treballant que encara tenim molta feina a fer. Bona nit i fins dema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada