dilluns, 9 de juliol del 2012

PRIMERS ENTRENAMENTS AL CAMPUS


Bona nit a tothom!!!


Primers entrenaments del Campus combinats amb jocs i altres activitats alternatives i, la veritat, és que els grups d'entrenament han respost força bé i estem força contents i satisfets de la feina feta.
Han començat entrenant els grups de nens i nenes més petits (benjamins, alevins i infantils de primer any). Mentre que els benjamins, amb en Borja i l'Emma com a entrenadors, han treballat conceptes bàsics dels minihandbol, els nois i noies alevins i infantils de primer any han treballat en camp gran i han après algunes de les nocions bàsiques de l'handbol sota les ordres d'en Xavi i la Sandra. Al camp de futbol, els infantils de segon any i els cadets han fet jocs seguint les consignes de Nacho, Rama i Raul.


Desprès d'un petit descans on tots els nois i noies han rebut una peça de fruita i una beguda isotònica, ha arribat el moment del canvi d'activitat. Els dos grups més grans han estat entrenant a molt bon ritme mentre que els més petits han tornat a la casa per jugar una estoneta i desprès gaudir de la piscina.
Ha estat un matí sense gaires sorpreses però on tothom ja ha començat a practicar handbol de debò i on s'ha començat a suar de valent. A la tarda ha continuat la mateixa tònica amb alternança d’entrenaments i jocs i piscina. L’Artur, que ha arribat de Suècia, ja s’ha incorporat amb normalitat al Campus i ja tenim aquí als 56 nens i nenes en perfecte estat de salut i amb moltes ganes de gresca. Que tingueu tots i totes una molt bona nit que nosaltres ens anem a jugar i passar-ho superbé. Fins demà!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada