dimarts, 10 de juliol del 2012

PORTEM UN DIA I ALGUNS JA NO TENEN PILES


Molt bon dia pares i mares!!!

Desprès d’un dia dur carregat d’entrenaments i jocs i on els nenes i nenes del Campus estaven força cansats per la intensitat dels mateixos i per la manca de descans de molts d’ells (aquesta nit han dormit com soques i tothom ha pogut descansar força estona) va arribar la nit i la corresponent activitat nocturna.
Primer es va fer la lectura de la bústia de suggeriments i missatges, on van començar a aparèixer les primeres queixes, les primeres demandes i, sobretot, els primers missatges d’amor.




A continuació, en Raul, el monitor encarregat de les activitats de lleure, va passar a l’acció i va explicar, amb un monòleg digne del Club de la Comedia, el joc de nit que s’havia de fer. Dividits en tres equips: blancs, verds i vermells, havien de mirar de conservar les seves penyores i robar les de l’equip contrari. Malgrat l’entusiasme d’alguns, el joc va anar força bé i molts van sortir molt satisfets, sobretot els guanyadors dels premis individuals (es van repartir llaminadures i, fins i tot, una medalla).






En acabar, els més petits ja van marxar cap a les habitacions, mentre que els més grans es quedaven fent algun joc més relaxat o explicant acudits. Es va intentar entabanar a les monitores en els jocs, però elles, llestes i espavilades que són, van saber sortir-ne amb el cap ben alt i sense patir cap tipus de conseqüència.
De moment això és tot. Ara us deixem i marxem a jugar i entrenar. Aquest nit continuem. Bon dia!!!





1 comentari:

  1. Què bé que us ho passeu ! Marc Vega moltes felicitats per el teu aniversari. De part del Guillem, el Pare i la Mare.

    ResponElimina