divendres, 13 de juliol del 2012

CANSATS DESPRÈS D'UNA JORNADA PLENA DE BTT I CAIAC


Bona nit famílies. Esteu bé? Nosaltres de conya.



Avui no hem trepitjat, de moment, la pista d’entrenament perquè hem baixat fins a l’embassament de Sau a fer les activitats de btt i caiac. Ens hem dividit en quatre grups i hem practicat la bicicleta de muntanya fent diferents recorreguts al voltant de Sau adaptats a l’edat i la condició física de cada nen, el caiac arribant fins al mateix campanar de l’església de Sant Romà de Sau al ben mig del pantà, partits d’handbol i futbol i molta estona de piscina.

Totes les activitats han estat molt bé, els monitors que les proposaven han demostrat estar molt ben preparats i els nens i nenes s’ho han passat magníficament, però de l’activitat que més han gaudit ha estat de l’estona de piscina perquè han fet salts espectaculars des de les roques que l’envolten i que li donen forma de vauma.
Ara a la nit, si que practicarem handbol en una nova activitat que introduïm al campus en aquesta edició i és que ens desplaçarem fins a les pistes poliesportives per fer partidets 3x3 en format curt i en edició nocturna. Una vegada acabem anirem a descansar perquè demà ens espera una altra jornada plena d’handbol i de moltes emocions.



Bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada