dijous, 12 de juliol del 2012

DIA TRANQUIL D'ENTRENAMENTS I JOCS


Hello a tutto li mondi!!!

Avui ha estat un dia molt tranquil pel que fa a activitats on els entrenaments i les activitats lúdiques i recreatives (jocs a l’aigua aprofitant la magnífica piscina que tenim i partits de futbol a 11) han estat la part fonamental del Campus. Tant al matí com a la tarda hem fet suar la cansalada a tots els nens i nenes i ells han respost força bé intentant aprofitar els consells i consignes que els ofereixen els seus monitors/es i el propi Antonio, que està pendent de tot el que passa a la pista.



A la tarda la rutina s’ha trencat una miqueta quan els dos grups de jugadors més grans del Campus s’han reptat per veure si Granollers, Sant Martí o la Selecció Mundial (jugadors de Vic, La Llagosta, les Franqueses, Liceo, ... reforçats amb l’Emma i la Sandra) jugàvem millor a handbol. Han estat tres partits força macos i igualats que han decantat la balança cap al costat dels de Barcelona sota l’atenta mirada dels grups més petits.



Al llarg del dia han aparegut les primeres molèsties i petits accidents en alguns dels jugadors i jugadores, però res important que no els permeti continuar gaudint de l’estada a Vilanova de Sau. Pares i mares no patiu i esteu tranquils que els mimem i els atenem meravellosament.
El dia ha acabat amb jocs de nit. Hem dividit al grup en dos i mentre els nenes i nenes més petits jugaven a la plaça del poble i els seus voltants a “polis i cacos” i el “joc de la bandera”, els més grans marxaven al bosc a jugar al “joc de l’espia”.  La veritat és que tothom a participar a tope, ha gaudit dels jocs i s’ho han passat de conya.


Demà una miqueta més. Bonna serà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada