dissabte, 14 de juliol del 2012

HANDBOL A LA NIT I ... POR, MOLTA POR!!!


Bon dia a tothom!!!!!


Pensàveu igual que els vostres fills que en l’edició d’enguany no hi hauria túnel del terror? Ja, ja, ja. I tant que va haver i dels bons!!!! Amb l’excusa de què el poguessin muntar vam estar a les pistes municipals jugant partidets de minihandbol i futbol-flag on els nens i nenes del campus van passar una molt bona estona, sobretot els més grans que van estar jugant amb les regles de joc de l’handbol sorra.




Cap a les dotze de la nit vam tornar a la casa una miqueta tristos desprès de veure que un monitor, l’Antonio Rama s’havia lesionat al genoll i havia marxat cap a Vic amb l’Antonio  i en Raul (era l’excusa perfecta per poder marxar i poder-se preparar per participar al túnel). Quan els nens van arribar a prop de la casa, la foscor de la zona i uns personatges que van aparèixer van començar a deixar entreveure el que els esperava a dins.



En grupets, gairebé tothom va entrar i va poder veure un ambient basat en pel·lícules de terror de l’actualitat. Els actors (tots ells voluntaris no professionals) van fer una feina increïble tant d’atrezzo com d’actuació i van fer passar una bona estona (o no) als que van ser valents i van entrar a la casa. Crits, corredisses, esgarrapades, riure, ... són algunes de les paraules que més bé podrien definir el que va passar ahir a la nit.


Avui continuem amb moltes més coses que ja us explicarem demà. Que tingueu molt bon dia i fins aviat.

1 comentari:

  1. Bones, aprofitant que us queda ven poc per gaudir dels companys, monitors, natura,handbol i sobre tot de la bona persona que es l'Antonio.
    Jo voldria donar les gracies a tots els monitors, ja que la vostra tasca no es gens fàcil i per el que veiem en aquestes fotografies, tots, grans i petits s'ho passen pipa.
    I també felicitar a l'Antonio per organitzar per segona vegada aquest campus, i desitjar tota la bona sort, treball i esforç que ell posarà en la nova etapa que tindrà a PARIS.
    Llàstima que no podrem gaudir del teu joc a les olimpiades, però de ben segur que tindràs d'altres oportunitats. :-)
    ENS VEIEM DEMÀ!!! :)

    AGUS I SÒNIA

    ResponElimina