dilluns, 16 de juliol del 2012

DARRERA CRÒNICA DEL CAMPUS


Bon dia a tothom!!!!!!!!!


Heu descansat prou? Esperem que si, que hagueu recuperat forces i que afronteu el que queda d’estiu amb moltes ganes de passar-ho de meravella.
Ahir va ser el darrer dia de campus que va acabar amb els tradicionals partidets entre jugadors de les diferents categories o grups de treball i el darrer partit entre entrenadors i jugadors. En acabar, l’Antonio va adreçar les darreres paraules a nens i nenes del Campus i als seus pares i els hi va donar el darrer regal.
Una vegada tothom va carregar les maletes als cotxes, alguns van  marxar cap a casa mentre que molts altres es van quedar a dinar a la mateixa pista poliesportiva de Vilanova de Sau. Unes 150 persones (nois i noies, monitors, pares i mares, ...) van gaudir d’una fideuà molt bona que va posar el punt i final a l’edició 2012 del Campus Antonio García.
Finalitzat el dinar, va arribar el moment dels comiats, les signatures de samarretes i pilotes, les abraçades, els petons, ... Poc a poc tothom va anar marxant cap a casa fins que vam quedar sols els monitors que vam acabar de recollir les nostres coses amb una sensació agredolça; contents per com havia sortit aquesta nova edició del Campus però amb tristesa per haver d’acomiadar-nos del magnífic grup de nens i nenes amb els que hem compartit una setmana extraordinària.
En el moment de fer les valoracions no volem estendre’ns gaire perquè ahir ja ho vam dir tot a la pista. Només donar-vos les gràcies per tota la confiança que depositeu en nosaltres a l’hora de cedir-nos la formació i educació dels vostres fills al llarg d’una setmana i dir-vos que us esperem en l’edició que, ben aviat, començarem a preparar per a l’estiu del 2013.
Mil gràcies per tot els que ens doneu, un petó i una abraçada molt forta a tothom!!! Bon estiu i bones vacances!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada