divendres, 19 de juliol del 2013

CINEMA I ... POR, MOLTA POR!!!

Bon dia famílies!!!

Ahir la nit va ser força especial perquè es van combinar dos clàssics del nostre campus. Primer, desprès de sopar, vam anar a la Sala Polivalent de l’ajuntament de Vilanova de Sau per fer una sessió de cinema. Tot semblava molt tranquil i relaxat fins que van aparèixer uns personatges misteriosos que ens van començar a donar pistes del que vindria a continuació.



En arribar a la casa ens vam adonar que aquesta s’havia transformat completament i estava plena d’estranys personatges que ens van oferir un TÚNEL DEL TERROR molt especial. Gairebé tots els nens i nenes del campus van passar per ell i, encara que una mica espantats, s’ho van passar de meravella amb l’actuació dels voluntaris que van pujar fins al Company a oferir-nos aquesta activitat.



Ara toca sessió d’entrenament al matí i aquesta tarda i haurà noves activitats divertides. Però això ja us ho explicarem en una altra crònica. A reveure. Petons!!!


7 comentaris:

  1. Ostres, ostres... jo sé que a més d’un li haurà agafat unes calors; i no pel cinemaaaaaa!!!!!!
    I a la nit van dormir tots???????... jajajaja

    ResponElimina
  2. A todo caso mañana no los vamos a recoger; si van a pasar una semana con pesadillas!!!

    ResponElimina
  3. Que bé que us ho esteu passant!! Podrien tornar els voluntaris demà dissabte i fer un recorregut pels pares!!! Gràcies per les croniques!!

    ResponElimina
  4. Ja es veu que us ho esteu passant força bé, el pròxim any proposo una setmaneta pels pares ;)
    Gràcies per fer-nos partíceps amb les vostres cròniques.
    Siau i fins demà!

    ResponElimina
  5. Nois aprofiteu que això s'acaba. Segur que aquests dies els recordareu sempre.
    El que ens ha agradat més és el canvi de la foto de grup del primer dia i la cara de felicitat de tots els nens a mida que anava avançant la setmana.
    Els pares també volen venir l'any vinent¡¡¡¡

    ResponElimina
  6. Que bueno !! Ver esas caras chicos entre asombro, miedo y algunos intentando pasar de todo jajaja, que bueno !!!. Gracias Antonio a ti y a todo tu equipo y gracias por hacernos participes con las crónicas. Hasta mañana !.

    ResponElimina
  7. Qué vidorra!!! aquí hay tomateeee!!!!
    Muchas gracias y hasta mañana....

    ResponElimina