dimecres, 17 de juliol del 2013

DIA PLE D'ACTIVITAT ESPORTIVA I LLEURE

Què cansats que comencem a estar!!


Portem tres dies i sembla que hagi passat una setmana sencera. Entre jocs, entrenaments, piscina, btt, caiac, ... no parem i el físic comença a passar factura. Malgrat que l’alimentació és l’adequada i abundant i mirem de dormir un mínim de vuit hores a la nit, sembla que no descansem prou per recuperar-nos.
En el joc de nit, hem estat força actius però l’hem reduït pel que fa a la durada perquè tothom teníem ganes de marxar al llit i descansar. El que cada vegada funciona millor és la bústia on comencen a aparèixer reptes interessants i intencions de relacions amoroses impactants.

Aquest matí ens ha tocat una altra jornada intensa on els entrenaments i les activitats de lleure han ocupat totes les hores tant al matí com a la tarda. A primera hora, desprès d’esmorzar, hem aprofitat per fer les fotos oficials del campus, tant les de grup com les d’equip i les individuals. Desprès uns hem anat a entrenar i els altres hem aprofitat per fer activitats de lleure. A la tarda hem tornat a entrenar i jugar al camp de futbol, però la pluja d’última hora ens ha impedit poder gaudir de la piscina. Ara ens anem a sopar i preparar les activitats de nit.


Demà més noticies. Que sopeu de gust i tingueu una molt bona nit!!!!

2 comentaris:

  1. Juventud, divino tesoro!
    Seguid disfrutando a tope.

    ResponElimina
  2. Disfrutad chicos y chicas, estas experiencias nunca se olvidan. Y como dice el Lema de éste Campus AGR9, " TU QUE PUEDES !! ".

    ResponElimina