diumenge, 14 de juliol del 2013

DARRERA CRÒNICA DEL PRIMER TORN

Bon dia!!!


 Darrera jornada del primer torn del campus dedicada als partidets d’exhibició per categories on els pares heu gaudit del joc dels vostres fills i filles i que s’ha completat amb el tradicional partidet entre els més grans del campus i els monitors i monitores. Desprès de la darrera xerrada de l’Antonio, on ha agraït a tots la seva presència i el seu comportament, ha arribat l’hora dels acomiadaments i els homenatges a tots aquells alumnes que ja no podran torner a estar amb nosaltres en la propera edició per raó d’edat. Una llàstima!!!!



Desprès tots heu pogut gaudir del dinar de germanor que hem fet a la mateixa pista i on el bon ambient i les xerrades disteses han estat a l’ordre del dia. Signatures de samarretes, abraçades emocionades, intercanvi de telèfons, ... han estat les darreres accions del Campus abans d’acomiadar-se de l’edició del 2013.


A tots els que heu participat en aquest primer torn, gràcies de tot cor pels increïbles moments que ens heu fet gaudir i per les bones estones que ens heu fet passar. Ara ens toca agafar forces i preparar-nos per a un segon torn que, creiem, serà igual de bo que el primer.



Petons i abraçades per a tots. Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada