dimarts, 16 de juliol del 2013

SORTIDA A SANT MATEU PER FER BTT I CAIAC

Una altra vegada tornem a estar per aquí famílies!!!


Avui ha estat un dia sense pràctica d’handbol però amb altres activitats molt divertides. Desprès d’esmorzar hem sortit caminant fins a Sant Mateu al costat de l’embassament de Sau per poder fer les activitats de caiac i BTT.

Ens hem repartit en diferents grups i mentre uns anaven fent la sortida en bicicleta pels voltants de l’embassament, els altres han pujat a les canoes i han remat fins al campanar de l’església que hi ha al mig i l’han pogut tocar i banyar-se al seu costat. Quan ens tocava descansar, hem pogut anar a la piscina de la casa de Sant Mateu a banyar-nos i llençar-nos des de les roques.

Encara que una miqueta cansats per l’esforç que requerien totes les activitats i per la passejada del camí de tornada, hem arribat a la casa cap al tard i ara anem a descansar una miqueta abans de sopar. Per cert, avui celebrem l’aniversari de la Cristina Ruiz que fa 11 anys. MOLTES FELICITATS!!!!



Bona nit i fins demà. Petons de tots i totes!!!!

4 comentaris:

  1. esteu suats o és aigua???

    ResponElimina
  2. Què guapes/os esteu?? I avui què toca?

    ResponElimina
  3. Que suerte !!! como me gusta lo que voy viendo en el Blog, actividades, paisajes, grupos... Y que guapos estáis tod@s. A seguir divirtiendose y aprender de todooo !!!!. Besos

    ResponElimina
  4. Júliaaaa que be tu estas passant ¡¡ i què contenta estàs ¡¡ un petó i et trobo a faltar¡¡

    ResponElimina