dimarts, 9 de juliol del 2013

JORNADA AMB ACTIVITATS MOLT VARIADES

Una altra vegada tornem a estar per aquí famílies!!!


Avui ha estat un dia sense gaire pràctica d’handbol però amb altres activitats molt divertides. Desprès d’esmorzar hem pujat en autocar i ens hem anat fins a Arbúcies per gaudir d’una activitat a l’aire lliure en un bosc vertical. Ponts de mico, ràpels, tirolines, ... han estat les activitats físiques que hem practicat i ens ho hem passat de conya.

Desprès de dinar hem tornat a la casa i hem gaudit d’una bona estona de temps lliure jugant a la piscina, amb el castell inflable, a tennis taula, a bàdminton, ... Cap a les 7 de la tarda hem tingut la oportunitat de conèixer a la Mònica Ausàs i en Juan Castro, jugadors professionals d’handbol de Cleba León i Ademar de León respectivament, que ens han vingut a visitar.
Els hem escoltat parlar de les seves experiències, les seves inquietuds, el seu present i el seu futur dins el món de l’handbol i els hem preguntat tot allò que hem volgut. Una vegada acabada la improvisada roda de premsa, ens hem fet una foto de grup i desprès ens hem anat a sopar. Per cert, avui celebrem l’aniversari de la Claudia Lozano que fa 11 anys. MOLTES FELICITATS!!!!



Bona nit i fins demà. Petons de tots i totes!!!!


2 comentaris:

  1. Com ho esteu passant de be, que diver les activitats que feu. Claudia moltes felicitats princesa que acabis de pasar un bon dia. T estimem papa, mama i arnau.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Marc Vega. Avui fas 12 anys. Que passis molt bon dia. Intentarem parlar amb tu al vespre.
    De part de tota la familia, i sobretot del Guillem que et troba molt, molt i molt a faltar.

    ResponElimina