diumenge, 21 de juliol del 2013

DARRER DIA DEL CAMPUS 2013

Bon dia!!!

Darrera jornada del campus dedicada als partidets d’exhibició per categories on els pares heu gaudit del joc dels vostres fills i filles i que s’ha completat amb el tradicional partidet entre els més grans del campus i els monitors i monitores. Desprès de la darrera xerrada de l’Antonio, on ha agraït a tots la seva presència i el seu comportament, ha arribat l’hora dels acomiadaments i els homenatges a tots aquells alumnes que ja no podran torner a estar amb nosaltres en la propera edició per raó d’edat. Una llàstima!!!!

Desprès tots heu pogut gaudir del dinar de germanor que hem fet a la mateixa pista i on el bon ambient i les xerrades disteses han estat a l’ordre del dia. Signatures de samarretes, abraçades emocionades, intercanvi de telèfons, ... han estat les darreres accions del Campus abans d’acomiadar-se de l’edició del 2013.

A tots els que heu participat en aquest segon torn, gràcies de tot cor pels increïbles moments que ens heu fet gaudir i per les bones estones que ens heu fet passar. Ara ens toca fer les valoracions pertinents a aquesta edició del 2013 i començar a treballar per a l’edició del 2014 amb la intenció de continuar millorant per tots vosaltres.

Petons i abraçades per a tots. Fins aviat!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada