dilluns, 15 de juliol del 2013

PRIMERA NIT AL CAMPUS

Molt bon dia pares i mares!!!

 
Ja hem passat la primera nit al Campus i, la veritat, és que tot ha anat força bé. Malgrat que molts d’ells encara no es coneixen prou, ja han començat a fer-se els primers grupets d’amics i la nit ha estat una mica mogudeta i s’ha descansat poc perquè s’han estimat més xerrar i jugar amb els nous companys.

Desprès de què marxéssiu, vam fer una reunió informativa per tal d’explicar les normes bàsiques de funcionament i organització del Campus, les activitats a fer i vam distribuir les habitacions i els grups de treball. Vam tenir una estona de temps lliure on vam jugar amb tot el material de lleure que hi ha al Campus i vam anar a sopar.

Però la nit va continuar. A les 10:00 vam iniciar la primera activitat de nit que es va perllongar fins a la mitja nit. Consistia en un joc d’orientació + gimcana per tot el poble de Vilanova de Sau on, dividits per equips i guiant-nos amb un planell de la població, havíem de trobar als monitors que estaven repartits per diferents llocs del poble i havíem de fer la prova que ells ens deien. Desprès de superar la prova ens donaven trossos d’un puzle que havíem de completar. Encara que una mica mullats i amb la cara acolorida, ens ho vam passar molt bé.



Aquest matí, a les 8, ens han fet llevar per vestir-nos, rentar-nos la cara i desprès hem gaudit d’un bon esmorzar que ens ha ajudat a agafar forces per recollir les habitacions i preparar-nos per anar a entrenar. Però això és una altra història que us explicarem en una altra crònica aquesta tarda-nit. A reveure!!!!

3 comentaris:

  1. Carai, molt bé aquest inici!!!

    ResponElimina
  2. Fantàstic, nomes espero que us fagi millor temps que en l'arribada!!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats a la Cristina Ruiz! de part dela seus pares i germana, que passis un molt bon dia!,

    ResponElimina