dimarts, 16 de juliol del 2013

PRIMER DIA AMB MOLTA ACTIVITAT

Bona nit a tothom!!!

 
Avui ha estat un dia de molta activitat esportiva on s’han alternat els entrenaments d’handbol amb les activitats de lleure. Al matí hem fet tot un seguit de partidets per veure el nivell dels nens i nenes d’aquest torn i començar a determinar els grups de treball. A la tarda, una vegada fets els grups, tots han passat per la pista poliesportiva de Vilanova de Sau per posar en pràctica els seus coneixements d’handbol i millorar aspectes de la tàctica individual i col·lectiva seguint els consells dels seus entrenadors, així com del propi Antonio.

Aquells grups que no estaven entrenant, han estat sota les ordres d’en Raul i l’Andrea gaudint de les activitats de lleure tant a la piscina com al camp de futbol. Waterpolo, vòlei i el joc de matar han estat els esports alternatius practicants per tots els nens i nenes del Campus.
A la nit hem fet una cursa d’orientació on, repartits en equips, havíem de trobar diferents pistes amagades que ens portàvem a diferents llocs del poble. 
Tothom l’ha completada (uns més ràpidament que els altres), però el guanyador absolut ha estat en Nico que ho ha fet amb un temps rècord de 29 minuts.
De moment tothom estem molt contents i satisfets de com va tot. Ara ens toca anar-nos a dormir que demà tenim sortida a Sant Mateu per fer les activitats de caiac i BTT.



Bona nit i demà una miqueta més. Salut!!!

5 comentaris:

  1. Nico abuson.. ya sabias donde estaban las pistas!!

    ResponElimina
  2. Aixxxx que bé us ho esteu passant grans i petits!!! A tope, Vora Vora!!!

    ResponElimina
  3. Moltes Felicitats a la Cristina Ruiz! De part de la seva germana i dels seus pares, que passis molt bon dia.

    ResponElimina
  4. Genial, quina enveja...jo també vull venir!!! no en feu per pares??? ja ja ja...

    ResponElimina
  5. Eiii, me parece GENIAL el programa de actividades !!!. Disfrutarlo chic@s, " Vosotr@s que podéis ". Saludos.

    ResponElimina