dimecres, 10 de juliol del 2013

UN ALTRE DIA AMB ACTIVITATS MOLT VARIADES

Què cansats que estem!!!
  
Portem tres dies i sembla que hagi passat una setmana sencera. Entre jocs, entrenaments, piscina, sortides, ... no parem i el físic comença a passar factura. Malgrat que l’alimentació és l’adequada i abundant, no descansem gaire a les nits perquè ens costa posar-nos a dormir i això ens passa factura. En el joc de nit, hem estat força actius però l’hem reduït pel que fa a la durada perquè tothom teníem ganes de marxar al llit i descansar.


Aquest matí ens ha tocat una altra jornada intensa on els entrenaments i les activitats de lleure han ocupat totes les hores tant al matí com a la tarda. A primera hora, desprès d’esmorzar, hem aprofitat per fer les fotos oficials del campus, tant les de grup com les d’equip i les individuals. Desprès uns hem anat a entrenar i els altres hem jugat a pitxi xutant amb el peu. A la piscina ha aparegut el mític fairy que ha provocat imatges curioses i divertides.

A la tarda ens ha plogut intensament durant una bona estona, però això no ha aturat l’activitat de tots els grups. Entrenaments, fairy, tennis taula, bàdminton, ... han estat les activitats fetes pels diferents grups. Ara ens anem a sopar i preparar les activitats de nit. Demà més noticies. Que sopeu de gust i tingueu una molt bona nit!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada