dijous, 18 de juliol del 2013

TREKKING PER BANYAR-NOS AL RIU

Bona tarda a tothom!!!



Avui hem fet el trekking fins al Pont de Malafogassa on, els que han volgut, han pogut banyar-se en el riu perquè feia sol i la temperatura de l’aigua era bona. La jornada ha començat amb un entrenament matinal al qual ens ha costat una miqueta agafar el ritme degut al cansament del joc de nit d’ahir vespre on, una vegada més, ens va tocar córrer de valent per tot el poble i el vam fer una estoneta sota la pluja però sense problemes.

Desprès de què tots els grups hem entrenat i fet el joc de lleure corresponent, ens hem posat en marxa i hem estat al voltant d’una horeta caminat pel bosc fins arribar al càmping El Pont on hem menjat el picnic i ens hem banyat al riu. Hem estat fins a mitja tarda i desprès ja hem tornat, també sota la pluja, encara que amb poqueta intensitat.
Una vegada arribats a la casa, hem anat a la piscina i hem estat fent l’activitat del fairy que consisteix en relliscar per una superfície de plàstic plena d’aigua i rentavaixelles. És una passada!!!!



Ara toca dutxar-se, relaxar-se i gaudir d’un bon sopar abans de fer l’activitat de nit, que estarà condicionada per l’amenaça de pluja que tenim a sobre. Petons a tothom!!!!

1 comentari:

  1. Felicitem al Martí Güell, que avui fa 8 anys.
    Moltes felicitats de part dels teus pares i germans, gaudeix del que queda de dia.

    ResponElimina